Stjärnornas värsta plastikoperationer

Botoxläppar och silikonbröst – vi har genom åren bevittnat en salig blandning av märkliga ”skönhetsingrepp”. Dessa två exempel ter sig dock relativt harmlösa i jämförelse med den skara Expressen samlat ihop när de listat stjärnornas värsta plastikoperationer.

Det är märkligt vad fåfänga, pengar och berömmelse verkar kunna göra med människor. Från unga, framgångsrika och vackra har dessa kändisar spenderat miljoner på att istället se slitna, trötta och i vissa fall helt groteska ut. Frågan är om det är på sin plats att varna för starka bilder?
 
 
 

8. Tara Reid

tara-reid
Bild: © Fanpop

Tara Reid slog igenom i succékomedin ”American Pie”, men är sedan dess mest känd för sina misslyckade skönhetsingrepp. Framför allt är det stjärnans magoperation som gått snett och spåren efter den har hon själv beskrivit som sina egna krigsskador.
 
 

7. Tori Spelling

tori-spelling
Bild: © Cele | Bitchy

”Beverly Hills”-stjärnan Tori Spellings byst har efter att ha mött en plastikkirurg blivit ökänd i skvallerpressen. De nya behagen ser varken ut att vara jämna eller symmetriska och bröstvårtorna pekar åt helt olika håll.
 
 

6. Janice Dickinson

janice-dickinson
Bild: © ATLPOP

Forna supermodellen Janice Dickinson har prytt Vogues omslag hela 37 gånger, vilket kan vara svårt att greppa när man ser hur hon ser ut idag. Hon skall själv ha sagt, ”Jag kommer vara det vackraste liket någonsin när jag dör”. Det råder det nog delade meningar om.
 
 

5. Lara Flynn Boyle

lara-flynn-boyle
Bild: © FameFlynet

Filmstjärnan Lara Flynn Boyle, känd från bland annat ”Twin Peaks” och ”Men in Black”, har i flera år varit beroende av plastikkirurgi. Läpparna är en historia för sig, och de senaste bilderna på henne visar att ansiktet är oproportionerligt och onaturligt svullet i jämförelse med resten av kroppen.
 
 

4. Jackie Stallone

jackie-stallone
Bild: © Steve Nimmons

Jackie Stallone är mamma till skådespelaren Sylvester Stallone och har själv uppgett att hon gjort över 50 injektioner och tre kemiska peelingar. Hon är dock ärlig med att hon inte är nöjd med sin förvandling och skall själv ha liknat sitt nya utseende vid en jordekorres.
 
 

3. Mickey Rourke

mickey-rourke
Bild: © David Shankbone

Den enda mannen på listan, skådisen Mickey Rourke påstår att anledningen till att han ens la sig under kniven från första början var för att åtgärda skador han fått under sin karriär som boxare. Man kan ju undra hur mycket stryk karln fick?
 
 

2. Donatella Versace

donatella-versache
Bild: © David Shankbone

Modehuset Versaces first lady, Donatella, har sedan 90-talet genomgått mängder av plastikoperationer. Det vore enklare att räkna upp vad hon inte har opererat, men de mest dramatiska förändringarna har drabbat hennes näsa, käkben, lappar, haka och ögon.
 
 

1. Jocelyn Wildenstein

jocelyn-wildenstein
Bild: © WENN.com

Societetskvinnan Jocelyn Wildenstein, mer känd som ”Kattkvinnan”, har inte helt oväntat katt som favoritdjur. Under sin livstid har hon lagt över 40 miljoner kronor på att få sitt utseende att likna älsklingsdjuret. Det har väl, med facit i hand, gått ”sådär”.

Diskutera denna lista