DOKUSÅPASPECIAL: 10 oförglömliga deltagare i Paradise Hotel

Den skandalomsusade dokusåpan ”Paradise Hotel” sändes första gången 2005 och under hösten 2014 hade den efterlängtade sjätte säsongen premiär på TV3 med Malin Gramer som programledare. För er som inte får nog av halv- och helnakna inoljade tjejer och killar, konflikter, vilda fester och sex har vi här samlat 10 oförglömliga deltagare i Paradise Hotel genom åren.

Programmet går ut på att en grupp unga singlar tävlar om att hålla sig kvar på ett av världens lyxigaste hotell, denna gång beläget vid Mexikos kust. Till varje veckas ”parceremoni” måste deltagarna lyckas hitta en partner att stå med för att få stanna kvar i ”paradiset”. Den som lyckas ”spela” sig hela vägen till finalen har chans att vinna en halv miljon kronor. I paradiset är dessutom ALLT tillåtet och festerna, hånglet, sexet och bråken avlöser varandra till tittarnas stora förtjusning. Personligheter är det heller ingen brist på, något du kommer bli smärtsamt medveten om du väljer att läsa vidare.
 
 
 

10. Patrick Larsson (Säsong 1)

patrick-larsson
Bild: © BULLS

Patrick Larsson hade lätt kunnat vara den fjärde brorsan i gamla pojkbandet Hanson (ni vet, ”MMMBop”-snubbarna), och blev tillsammans med nuvarande frugan Olinda under PH:s allra första säsong.
 
 

9. Olinda Borggren (Säsong 1)

olinda
Bild: © Expressen

Olinda Borggren, med världens mest onaturliga naturliga läppar, deltog i första säsongen av Paradise Hotel och blev så populär att hon fick ett eget tv-program efter dokusåpans slut. Olinda och hennes ovan nämnda make, Patrick Larsson, går numera under det gemensamma efternamnet Castiello.
 
 

8. Sofia Hellqvist (Säsong 1)

sofia-hellqvist
Bild: © AOP

Den med Prins Carl-Philip nyförlovade Sofia Hellqvist deltog även hon i den första säsongen av PH, och vår blivande prinsessa tog sig faktiskt ända till finalen. När efternamnet snart byts till Bernadotte hör Sofias deltagande i skandalsåpan definitivt till det förflutna – eller som blivande svärfar skulle uttryck det: ” nu vänder vi blad och ser framåt”.
 
 

7. Natasha Peyre (Säsong 2)

peyre
Bild: © Aftonbladet

Vem kan glömma Natascha Peyre från den skandalomsusade dokusåpans andra säsong? Sedan deltagandet har glamourmodellen bland annat hunnit med att dejta Bingo Rimér, vika ut sig i typ alla herrmagasin och släppt tre skivor. Idag hittar man Peyre i Los Angeles där hon bor tillsammans med pojkvännen och före detta A-Teens-medlemmen Dhani Lennevald.
 
 

6. Cimon Lundberg (Säsong 3)

cimon
Bild: © Posh24

Cimon Lundberg (ja, det stavas med C) är kanske en av de slugaste ”spelarna” under skandalsåpans historia och en av få deltagare som lyckats tvätta bort den inoljade Paradise Hotel-stämpeln efter programmets slut. Idag driver Cimon en framgångsrik blogg och hans skrivande har belönats med Veckorevyns pris ”Guldpennan”.
 
[related_posts taxonomy=”category” numberposts=”8″ image_size=”thumbnail” carousel=”true”]  
 

5. Samir Badran (Säsong 5)

samir
Bild: © TV3/Johnny Wohlin

Samir gjorde stor succé under den Paradise Hotels femte säsong och är definitivt en av de färgstarkaste personligheterna i programmets historia. I årets säsong dyker han upp i form av joker och spelar in egna ”behind the scenes”-reportage som tittarna kan ta del av på TV3 Play.
 
 

4. Niklas Örn (Säsong 5)

niklas-orn
Bild: © TV3/Johnny Wohlin

Niklas Örn visade upp en något oväntad förkärlek till att ”spexa” utklädd till kvinna med en tydlig dragning till sina manliga kamrater i det rätt osköna grabbgänget från säsong fem. Inget vi motsätter oss på något sätt. Den töntiga frillan däremot lyfter ensam upp herr Örn på den övre halvan på vår lista över de mest oförglömliga Paradise Hotel-deltagarna någonsin.
 
 

3. Jackie Ferm (Säsong 3)

jackie-ferm
Bild: © TV3

Jackie Ferm, dotter till en av Sveriges mest ökända brottslingar, Lars-Inge Svartenbrandt, deltog i den tredje säsongen av Paradise Hotel, som hon också vann. Det är dock inte för de taktiska färdigheterna som vi minns henne bäst, utan snarare för aktiviteterna av de amorösa slaget. Det guppades rejält under täcket helt enkelt. Efter sin medverkan riktade Ferm stark kritik mot produktionsbolaget för vad hon ansåg vara ”ansvarslös hantering av unga människor”. Hon har också skrivit och gett ut en bok med titeln ”Rövardotter”.
 
 

2. Jesper ”Jeppe” Johansson (Säsong 5)

jeppe
Bild: © TV3/Johnny Wohlin

Alltså, oskönare snubbe än ”Jeppe” får man leta efter. Han vann dessutom hela skiten genom att spela rävspel hela vägen och roffade åt sig hela spelsumman på 200 000 kr helt själv. Bland andra HEJ BLEKK har bloggat om hans närmast psykotiska drag här. Om årets kvinnliga deltagare uttalade Jeppe sig i Expressen på följande sätt: ”De såg ut som ankor hela bunten, de verkade inte vara de smartaste brudarna”. Hur var det nu igen med att kasta sten i glashus?
 
 

1. Paulina ”Paow” Danielsson (Säsong 5 & 6)

paow
Bild: © TV3/Johnny Wohlin

Paulina ”Paow” Danielsson driver en av Sveriges största bloggar, men har framförallt blivit känd för sitt deltagande i Paradise Hotel. Efter att återigen klivit in i hotellet under årets säsong har Paow redan skapat mest rubriker av alla genom sitt vilda festande och ihärdiga liggande. Hon har också visat sig vara en vass taktiker, något deltagaren Saga Scott fick erfara i senaste parceremonin.

Diskutera denna lista